INSTAPDAG 2021 TIME TO SIGN UP!!

      Reacties uitgeschakeld voor INSTAPDAG 2021 TIME TO SIGN UP!!

BELANGRIJK!! VOOR NIEUWE LEDEN EN OOK LEDEN.TIME TO SIGN UP FOR 2021.LEES AANDACHTIGSTARTERS TIS DE MOMENT!!

Beste Leden, Wat een rare tijden !

Onze instapdag werd geannuleerd, ons clubfeest werd geannuleerd… het is me allemaal wat ! Toch blijven onze hersenen hier op volle toeren draaien naar het zoeken naar oplossingen. En ik denk dat we er een gevonden hebben voor onze instapdag.

Op zaterdag 28/11/2020 organiseren wij onze instapdag voor starters, maar ook voor onze bestaande leden, jullie dus. Ik hoop dat ik jullie terug mag verwachten voor het volgende jaar/seizoen, want we hebben gemerkt dat we verschillende piloten al een tijdje niet meer gezien hebben. Deze instapdag zal georganiseerd worden, enkel en alleen op afspraak, dit om te vermijden dat we met teveel mensen op dezelfde plek vertoeven, om druktes te vermijden,… . We voorzien 15 piloten per uur. Die dag zal er ook geen training zijn.

Jullie kunnen een afspraak maken tussen :

10u tot 11u

11u tot 12u

13u tot 14u

14u tot 15u

15u tot 16u (alleen indien er meer dan 60 inschrijvingen zijn)

Er zullen documenten ingevuld worden of uitleg gegeven worden, naargelang je inschrijft als recreant of vergunninghouder. Er zullen pasmaten voorzien worden om de maat van je trui te nemen voor volgend jaar. Breng zeker je Harnas mee om je perfecte pasmaat te weten.

Wat moeten jullie doen ? Telefonisch afspraak maken op het nummer 0475/28.98.88 (Enkel en alleen telefonisch niet per sms, whatsapp, ….)Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten op 28/11/2020.

Hou het veilig, samen komen we erdoor !