Inschrijf- Instapdag BMX HALLE 13/11/2022

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijf- Instapdag BMX HALLE 13/11/2022

Op 13/11/2022 organiseren wij onze 2de Inschrijf- instapdag van de Club.

  • Er is een mogelijkheid die dag om je te kunnen inschrijven voor het jaar 2023. Dat loopt vanaf 01/01/2023.
  • Als men inschrijft is men voorzien van eigen Fiets en Fulface Helm.
  • Ons lidgeld hebben we besloten om dit jaar niet op te trekken aangezien alles duurder wordt en iedereen het moeilijker krijgt. Willen wij ons steentje bijdragen zodat iedereen zich toch terug kan inschrijven en in 2023 plezier kan maken.
  • INITIATIES zullen op 13/11/2023 ook aanwezig zijn. Men kan van 10u tot 14u komen de sport uitproberen. Zie wel dat je zelf voorzien bent van: Lange Broek, Lange mouwen en Handschoenen met Vingers. Zoniet zal het niet mogelijk zijn om het parcours te betreden.
  • HAPJE en DRANKJE zal op deze dag ook aanwezig zijn. In onze Cosy Kantine is er altijd wel iets lekkers te bespeuren.
  • GOODMAN BMX STORE. zal aanwezig zijn met enkele spullen en fietstukken om jullie fiets terug in topvorm te zetten of om jezelf een upgrade te geven. Je kan deze dag ook in gesprek gaan met de STORE om volledig nieuwe fietsen, wielen, … te bestellen naar eigen keuze. De mensen van de BMX STORE staan ook in nauw contact met Sinterklaas en de Kerstman aangezien zij een hofleverancier zijn van beide.

We zien jullie allemaal graag dan, op 13/11/2022

EN wie weet ben jij de volgende Maris Strombergs!

Groeten het BMX HALLE TEAM