INSTAPDAG / INITIATIEDAG 16 JUNI 2024

      Reacties uitgeschakeld voor INSTAPDAG / INITIATIEDAG 16 JUNI 2024

INITIATIEDAG

Op 16 juni organiseren wij onze initiatie dag waarbij iedereen vanaf 5 jaar onze sport GRATIS kan uitproberen. Wie weet ontdek je zelf dat deze Coole sport wel iets voor jou is. Je wordt deze dag geholpen door experten in het vak en tijdens de Initiatie kan je ook de experten aan het werk zien, hoe het in de nabije toekomst er kan uitzien als je onze sport zou blijven beoefenen.

Het enige dat wij je vragen om te kunnen deel te nemen aan de initiatie is:

  • Eigen handschoenen met vingers meebrengen
  • Lange Broek
  • Trui met Lange mouwen
  • Goede sportschoenen

Als je dit meehebt, zorgen wij voor de rest.

INSTAPDAG

Op deze dag is het ook mogelijk om je te kunnen inschrijven in de club, dan kan je ook genieten van de voordelen die de rest van onze club geniet. Voor je in te schrijven in de club moet je wel aan enkele voorwaarden doen:

  • Basis fietservaring
  • Eigen BMX-CROSS Fiets
  • Eigen BMX-Helm

Heb je dit, dan ben jij welkom en maken wij van jou een echte BMX’er.

Ook zal er deze dag een Shop aanwezig zijn, Drank en versnappering.