Zusjes De Tant en Broers Goeman bijten spits af in Frankrijk

Na een lange winterperiode van rust en training word er dit weekend gecrost in het Franse Caen. Op zo’n 500 km van onze BMX-track gaan onze zusjes De Tant en Broers Goeman onze nieuwe trui gaan inrijden voor het komende seizoen.

Voor de zusjes De Tant zal dit hun eerste internationale wedstrijd buiten BelgiĆ« worden sinds ze BMX’en. Natuurlijk zal dit even een positief stressje bezorgen aan de dames, maar ze zullen vooral van de wedstrijd genieten.

Voor de broers Goeman word dit de derde keer dat deze jongens zullen deelnemen aan deze wedstrijd. Zij vinden dit nog altijd de mooiste indoor cross van Frankrijk. Deze jongens hebben namelijk de indoor wedstrijden in St-ettiene en Tours meegereden, maar deze vinden ze nog altijd die met het minste lawaai en stress.

Via deze weg willen wij als Club, dan ook deze jongens en meisjes een hart onder de riem steken. We zullen supporteren tot als ze over de finish rijden. HUP HUP HUP HALLE.