#BMXHALLECHALLENGE

      Geen reacties op #BMXHALLECHALLENGE

Beste Leden,

Elk weekend gaat onze trainer Svendsen onze hometrack in Halle controleren op vandalisme, onderhoud, ….. . Dit doet hij altijd met de fiets van Asse naar Halle en terug. Om het eens wat plezanter te maken voor zichzelf, zal hij dit zaterdag terug doen maar dan met de BMX.

Nu hebben we een Challenge voor onze leden. Jullie moeten raden hoe lang Svendsen over dit traject zal doen. Wie het kortste bij zijn tijd zit, wint.

Wat kan men winnen: -  1 uur gratis gebruik van BMX-terrein voor jezelf
- Met starthek
- Met tijdsmeting.

Dit zal doorgaan wanneer we terug uit ons kot mogen komen.

Dus waag je kans.

Svendsen rijdt dit op zijn eigen BMX-fiets met lange zadelpen. Qua tandwielverhouding zal hij dit rijden op een 43-16. Het traject is 25km en 300m van Asse naar Halle. Met de koersfiets rijdt hij er ongeveer 48min. over. Nu is het aan jullie. Stuur je antwoord door via FB of bmxhalle@gmail.com voor vrijdag 10/04/2020.